Stjärnan utslängd från Disney World

Uppges ha festat och hamnat i gräl

Foto: TT
FOTBOLL

En lugn och fridfull dag på nöjesfältet?

Nja, för amerikanska landslagsstjärnan Alex Morgan, 28, slutade dagen på Disney World i tumult.

28-åringen ska enligt TMZ ha blivit utkastad av polis efter en ”incident” på en pub.

Alex Morgan är en av USA:s mest framstående fotbollspelare.

På meritlistan finns såväl OS- som VM-guld med landslaget samt en Champions League-titel med Lyon, och så sent som år 2016 prydde hon omslaget på tv-spelet Fifa tillsammans med Lionel Messi.

Nu skapar hon rubriker för något helt annat.

28-åringen ska enligt TMZ ha lyckats med konststycket att bli utkastad (!) från nöjesfältet Disney World i Orlando, Florida.

Uppges ha festat

På måndagen la hon upp en bild på Instagram inifrån nöjesfältet men det hela ska alltså ha slutat i tumult då Morgan – och flera av hennes vänner, varav två av dem MLS-spelare – ska ha blivit beordrade att lämna platsen.

Enligt TMZ var det en ”incident” på en pub inne på nöjesfältet som fick polis att agera. Vittnesuppgifter gör gällande att sällskapet ska ha ”festat” inne på puben och att ”tumult” ska ha uppstått.

Enligt de vittnen som TMZ varit i kontakt med ska Alex Morgans sällskap ha råkat i luven på ett annat sällskap, varpå polisen bestämde sig för att avvisa samtliga från platsen.

De två andra MLS-spelarna ska ha varit Giles Barnes och Donny Toia, som båda spelar i Orlando City.

Polisen bekräftar

TMZ har varit i kontakt med polisen som bekräftar att en incident de facto ägde rum och att landslagsstjärnan Alex Morgan var en av flera som avvisades från platsen.

Morgan har ännu inte uttalat sig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Fotboll