Quaison uppges aktuell för Spurs

Svenske stjärnan kan hamna i PL

Robin Quaison.
Robin Quaison.

Succé i Bundesliga.

Nu uppges Tottenham vara ute efter Robin Quaison, 26.

Ansedda Bild uppger att ”Spurs” har ställt en förfrågan om den svenske landslagsstjärnan.

Robin Quaison har varit tydlig med att han är redo för större uppdrag.

– Jag känner mig redo att konkurrera om en plats i en större klubb. Jag är inte rädd för utmaningar och tror på min egen förmåga. Ett riktigt bra lag har inte bara 11 duktiga spelare utan minst 15-16, för det behövs bredd i laget. Det känns som att det kan hända intressanta saker närmaste tiden, sa han i en intervju med Sportbladet i början av sommaren.

”Backup till Kane”

Nu kommer spännande uppgifter från Tyskland.

Ansedda Bild uppger att Tottenham har kontaktat Mainz och ställt en förfrågan om Quaison. Enligt Bild har ”Spurs” identifierat den svenske yttern/anfallaren som en perfekt backup till givne försteanfallaren Harry Kane.

”Förtjänar det”

Quaison har ett år kvar på sitt kontrakt med Mainz. Klubbens sportchef Rouven Schröder har tidigare sagt att man vill förlänga, men att man också är beredda på att bud kan komma.

– Robin har satt sig själv på radarn och han förtjänar det. Vi förstår att han tar god tid på sig, sa Schröder till Bild tidigare i år.

Quaison gjorde 13 mål på 32 framträdanden i Bundesliga den gångna säsongen och kom delad sexa i Bundesligas skytteliga.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.