Ikonens raseri inför stormötet: ”Äcklad”

Rivalmöte och krisläge – då utbyttes spelarna i Manchester United och Liverpool lite artighetsfraser i spelartunneln inför match.

– Jag är äcklad, säger Roy Keane i Sky Sports enligt Daily Mail.

Manchester United och Liverpool är bittra rivaler.

Och dagens möte är kanske hetare än på mycket länge när Liverpool gästar ett Old Trafford med krisstämning efter en usel start på säsongen.

Men Manchester United-ikonen Roy Keane tyckte inte det märktes tillräckligt väl i spelartunneln inför match. Där utbytte de båda målvakterna, David de Gea och Allison, artigheter, och brassarna Andres Pereira och Fred kramade om landsmännen Fabinho och Roberto Firmino.

”De ska ut i krig”

– Jag är äcklad över spelarna. De ska ut i krig och de står och kramas och pussas. Du ska inte inte ens titta på motspelarna. Du ska ut i ett slag mot dem, säger han i Sky Sports och fortsätter:

– Spelet har inte ändrats så mycket, men spelarna har det. De kan prata efter matchen. Eller prata inte ens då, säger Keane.

Se fler höjdpunkter på viafree.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.