”Önskade livet ur” världstjärnan – nu är de lagkamrater

Av: Makoto Asahara

Publicerad:
Uppdaterad:

Vänsterbacken Junior Firpo, 22, får Lionel Messi som ny lagkamrat i Barcelona efter övergången från Real Betis.

Då har en gammal, osmaklig, tweet från en då 15-årig Firpo dykt upp på ytan.

Bland annat en där han önskar livet ur den argentinske stjärnan.

Vid 15 års ålder var inte Junior Firpo något större fan av Lionel Messi. Det kan vi nog konstatera med tanke på de twitterinlägg som han komponerade under sin ungdom.

Förutom att förolämpa den argentinske storstjärnan så skrev han bland annat att han ”hoppades att han skulle dö”, samt att ”han nog skulle kunna sparka av honom båda benen med blott en spark” enligt The Sun.

I dag har Junior Firpo hunnit fylla 22 år och har dessutom nyligen skrivit på för Barcelona, som enligt uppgifter betalat 190 miljoner kronor plus eventuella bonusar för att lösa den talangfulla vänsterbacken från Real Betis.

”Barnsliga saker”

Tweetsen? De är raderade – och Junior Firpo har även gått ut och offentligt bett om ursäkt för dem när spanska Mundo Deportivo frågade om dem.

– Min bästa vän på den tiden höll på Barcelona och var därför också ett fan av Messi eftersom Leo är den bäste utan tvivel. Jag brukade skriva fula saker om Messi på Twitter för att retas med honom. Det är bara det, barnsliga saker. Det är saker från när jag var 15 år gammal, när ingen visste vem jag var och när du inte kan föreställa dig att det ska ha någon effekt flera år senare, säger Firpo till tidningen och fortsätter:

– Men om någon har tagit illa vid av tweetsen så måste jag ursäkta mig flera gånger om. Jag gör det utan problem.


Alla matcher i Serie A och La Liga sänds på strivesport.com (79 kr/månaden)

Publicerad: