Jamie Carragher

Liverpool-legendar in i Viasats sändningar

Av: 

Jonatan Andersson

FOTBOLL

Viasat har säkrat ett tungt expertnamn för framtiden. Jamie Carragher – med 17 säsonger i Liverpool – kommer att gästspela i kanalernas Champions League-sändningar.

– Skandinavien har alltid varit mycket speciellt, både för mig och Liverpool FC, säger Carragher i ett uttalande.

Jamie Carragher, 39, är en erfaren man både på och utanför fotbollsplanen. Förutom den legendarstatus han erhållit som Liverpoolspelare har han de senaste åren även figurerat som hyllad expert i Sky Sports sändningar från Premier League.

Nu kommer även den svenska publiken få ta del av expertisen.

– MTG:s långa erfarenhet och kunnande i att bevaka internationell fotboll på högsta nivå, kombinerat med min egen entusiasm och erfarenhet gör detta till ett perfekt partnerskap, säger Carragher i ett pressmeddelande.

Spelade den historiska finalen i Istanbul

Carragher ingick bland annat i den Liverpool-upplaga som stod för den otroliga matchen mot Milan i Champions League-finalen i Istanbul 2005. Då vände man ett 0–3-underläge i halvtid till seger efter straffar.

– Jamie Carragher är en av Europas populäraste experter. Hans direkta och öppna sätt att diskutera fotboll engagerar verkligen, och det ska bli kul att han nu fortsätter i samma anda som Champions League-expert i vårt gäng, säger MTG:s sportchef Per Nunstedt.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jackpot ca 5 miljoner kronor på Europatipset. Kan du hitta spikarna, skrällarna och 13 rätt? Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Lista: Liverpools 96 största profiler genom tiderna

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Jamie Carragher

Liverpool FC

Champions League fotboll (herrar)

MTG

Viasat

Sport i tv