Tre mål av Abdoulie Jabang när Rågsved vann

Av:  Sportbladets textrobot

Abdoulie Jabang stod för ett hattrick när Rågsved besegrade Syrianska Eskilstuna IF på bortaplan i division 3 södra Svealand i fotboll med 4–3 (2–1). Fredrik Notice gjorde också ett mål för segrarna, målen för Syrianska Eskilstuna IF gjordes av Mattias Alias och Mzee Patrick Ooko Osiako. Ett av Syrianska Eskilstuna IF:s mål var ett självmål.

– Bra intensiv match av båda lagen. Den som stack ut mest var Abdoulie Jabang,17 år. Han gör en otrolig insats med sitt hattrick, kommenterade Rågsveds sportchef Govand Rasoul.

Syrianska Eskilstuna IF:s tränare Sami Hanna:

– Välspelad och jämn match. Båda lagen gick för seger och återigen som flesta matcherna släpper vi in alldeles för enkla mål och gör grova misstag. Det är ett ungt lag och det nyttigt för dem att hamna i hetluften och de har gjort det riktigt bra hittills. Vi jobbar vidare.

Med en omgång kvar är Syrianska Eskilstuna IF på sjunde plats i tabellen, och Rågsved är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Syrianska Eskilstuna IF är Segeltorp. Rågsved tar sig an Viljan hemma. Båda matcherna spelas söndag 4 oktober 14.00.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.