Fotboll

Elms mamma ringde förbundet

Av: 

Robert Laul

Ulrik Sandebäck

FOTBOLL

Vill inte att kontraktet förlängs automatiskt

Martin Klette har Sveriges nya superstjärna – Rasmus Elm – i sitt spelarstall. Men kontraktet löper ut till höst.

– Jag har hört av mig till fotbollförbundet för att få alla förutsättningar. Så att det inte förlängs automatiskt, säger Ulla Geertsen-Elm.

Ulla Geertsen-Elm.
Ulla Geertsen-Elm.

Sveriges nya stjärnskott – Rasmus Elm – jagas av klubbar från i princip hela Europa. Men det är inte säkert att det är agenten/advokaten Martin Klette som kommer att sköta förhandlingen med storklubbarna i Europa.

– Vårt kontrakt med Martin löper ut till hösten och det är inget konstigt med det. Vi har inte haft några problem med Martin utan ha gått in i ett avtal med honom som båda parter får stå för, säger bröderna Elms mamma Ulla Geertsen-Elm.

Blir det en fortsättning hos Martin Klette?

– Det har vi inte bestämt ännu. Kontraktet löper ut och jag har tittat på vilka förutsättningar som finns. Det var därför jag var i kontakt med förbundet så att jag inte har missat något i avtalet. Jag vill ha full kontroll och jag vill inte att några kontrakt förlängs per automatik.

Förbundets chefsjurist på Svenska Fotbollförbundet, Krister Malmsten, bekräftar uppgifterna att Ulla Geertsen-Elm varit i kontakt med förbundet angående avtalet med Klette.

– Ulla Elm ringde mig och ställde vissa frågor om advokaters rättigheter och skyldigheter som spelaragenter.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion. Till Oddset. Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!