”Zlatan på plats i Barcelona på måndag”

FOTBOLL

Spanska tidningar skriver att Zlatan åker till Spanien nästa vecka för att skriva på

BARCELONA/STOCKHOLM. Nu går det blixtsnabbt. Spansk press uppger att Zlatan Ibrahimovic åker till Barcelona på måndag för att skriva på kontraktet med Barça. Sedan väntar obligatorisk läkarundersökning.

Redan på måndag kan Zlatan Ibrahimovic, 27, tillhöra de regerande Champions League-mästarna Barcelona. Det uppger den spanska tidningen Sport på lördagen. Enligt uppgifterna väntas Zlatan då flyga till Spanien för att skriva på ett femårskontrakt med den katalanska superklubben.

Optimala lösningen: Zlatan till London med Barça

På tisdag åker Barcelona till London där ett träningsläger är inplanerat. Sport skriver vidare att Barcelonas intention är att få med Zlatan Ibrahimovic till England för att på så sätt integrera honom med laget så snabbt som möjligt. Zlatans femårskontrakt med Barcelona löper enligt uppgift ut den 30 juni 2014. För nära vännen Maxwell som nyligen lämnade Inter för Barça gäller exakt samma datum. En sista intressant detalj är att Zlatans agent Mino Raiola verkar ha kommit överens med Barcelona om svenskens personliga kontrakt.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A