Eto’os agent: Inter har inte tagit kontakt

FOTBOLL

En man kan stjälpa hela Zlatanaffären – kameruanen Samuel Eto’o.

Han måste gå med på en flytt till Inter för att affären ska gå igenom.

Men enligt Eto’os agent har Inter inte ens kontaktat honom ännu.

Foto: Foto: AP
Samuel Eto’o har varit på semester och enligt sin agent inte blivit kontaktad om förhandlingarna.

Samuel Eto’o har svängt som en vindflöjel under sommaren. Hans agent har ena veckan sagt att Eto’o vill stanna i Barcelona, den andra veckan har han sagt att Eto’o vill flytta därifrån. Nu när en flytt tycks vara närmare än någonsin får Eto’o inte reda på något.

– Absolut ingen från Inter har kontaktat spelaren för att förhandla, sa Eto’os agent Jose Maria Mesalles något irriterat i en intervju med spanska radiokanalen Ona FM i går.

Vill spela CL

Eto’o har tidigare i sommar främst kopplats ihop med Manchester City. Men trots att Premier League-klubben bjöd nästan 370 miljoner kronor för anfallaren blev det aldrig någon affär.

Enligt brittiska medier ville han inte gå till en klubb som inte spelar i Champions League nästa säsong.

Vill inte förlänga

Men om Inter ska ta emot Eto’o som delbetalning för Ibrahimovic kan Milanoklubben inte automatiskt räkna med att lönekostnaderna blir så mycket lägre.

Förra säsongen hade Zlatan Ibrahimovic en lön på 130 miljoner kronor. I budet från City som Eto’o tackade nej till ingick enligt uppgift en årslön på motsvarande drygt 140 miljoner kronor.

För Barcelona kom en försäljning av Eto’o upp på agendan sedan han tidigare tackat nej till att förlänga kontraktet med två år.

Den katalanska klubben vill därför sälja kameruanen i sommar för att inte behöva släppa honom gratis som bosmanfall nästa sommar.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A