Allsvenskan i fotboll

Ett ögonblick, Max von Schleebrügge, 28 år

FOTBOLL

en av alla skadade försvarare i Hammarby

Hur är det med dig?

– Jo, jag har ju en bristning i framsidan av låret. Hur lång tid det tar att bli återställd återstår ju att se. Men jag har vissa förhoppningar på att kunna spela redan mot Sundsvall nästa helg.

Det låter väldigt optimistiskt. Kan du verkligen vara tillbaka så snabbt?

– Det finns en realistisk chans, absolut. Men vi har vilat nu i tre dagar så jag får se hur det känns när vi börjar träna igen. Jag är optimistisk och jag hoppas att jag ska kunna vara med, men det finns ju en risk att det inte går.

Petur Marteinsson är den senaste i raden att gå sönder, och Hammarbys välbesatta backlinje ser plötsligt väldigt tunn ut...

– Ja, det är den ju nu. Det är väldigt tråkigt med Petur, det kom så plötsligt och det är ett jätteavbräck för oss. Men vi har flera alternativ, spelare som egentligen inte är försvarare men som kan spela i backlinjen.

Som?

– Micke Andersson till exempel, men han är ju så grym där framme nu så det blir väl inte aktuellt. Men även Erik Fischbein och Mikkel Jensen, det finns många.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att jag får bli frisk så jag kan spela fotboll. Och att Petur mår bra.

David Tanentsapf

David Tanentsapf

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Allsvenskan i fotboll

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Allsvenskan i fotboll