”Han kan bli lika bra som Messi & Ronaldo”

FOTBOLL

City-tränaren Roberto Mancinis hyllning till Balotelli

LONDON/STOCKHOLM. ”Förnedrad”, ”krossad”.

Sir Alex fiaskoresultat i derbyt skriks ut över de brittiska förstasidorna.

Samtidigt hyllas Mario Balotelli och Manchester Citys ”Sexbomb”.

Foto: Varför alltid jag? Efter att Mario Balotelli tryckt in 1–0 drog han upp sin tröja och avslöjade en t-shirt med ett minst sagt annorlunda budskap.

The Sun beskriver i natt hur Alex Ferguson gav sig själv en släng av sin berömda hårtorksutskällning:

– Det är mitt värsta nederlag, någonsin, konstaterade han efter matchen.

Efter öppningsmålet slet Mario Balotelli upp sin tröja och avslöjade en t-shirt med texten ”Varför alltid jag?”. Men efter matchen hyllade Roberto Mancini Citys egen badboy och hans tilltag:

– Sån är Mario. Men det är därför han är så populär bland supportrarna, för att han är galen. Han är galen, men jag älskar honom, säger Mancini enligt Daily Mirror.

– Jag hoppas den dagen kommer då han mognar helt och hållet. Skulle han göra det skulle han bli en av världens tre bästa spelare, som Messi och Ronaldo.

”Sir Alex magi utsuddad”

Samtidigt är tabloidernas krönikörer inte nådiga mot Manchester United.

– Roberto Mancini har suddat ut Alex Fergusons magi, skriver The Suns Neil Custis.

– Jag har aldrig sett ett så blekt United-mittfält. De skriker efter en kreativ spelare som Luka Modric eller Wesley Sneijder. Citys ”trea” i mitten, Yaya Touré, Gareth Barry och James Milner, var planens bossar, skriver Daily Mails Jamie Redknapp.

– Det var bara en match, men det är ändå svårt säga emot att det vi såg var ett tronskifte. ”De högljudda grannarna” mullrade in på Old Trafford och skräckslog hela arenan. Jag kan inte minnas en tid då Uniteds ställning kändes så sårad, skriver Daily Mirrors Oliver Holt.

ARTIKELN HANDLAR OM