Djurgårdens IF Fotboll

”Adelsohn är en idiot”

Av: 

Patrik Brenning

FOTBOLL

Touray till motattack mot politikern

Politikern och Djurgårdsanhängaren Ulf Adelsohn kallade Pa Dembo Touray ”klubbens sämsta målvakt under min livstid”.

Nu slår Touray tillbaka.

– Adelsohn är en idiot som inte vet vad han säger, säger 31-åringen till SvD.

Det var i en intervju med realtid.se, mitt under stormen kring Stefan Alvéns i Djurgården, som Ulf Adelsohn dömde ut Pa Dembo Touray fullständigt.

”Oerhörd osäkerhet”

– Jag kan bedöma att vi enligt min uppfattning inte har haft en så dålig målvakt under hela min livstid som vi har med Pa Dembo Touray, sade Adelsohn till sajten.

– Jag såg nu sista matchen där nerifrån Trelleborg. Där tappade Touray bollen igen, och det var rena tillfälligheter som gjorde att det inte blev mål för Trelleborg den gången. Det där skapar ju en oerhörd osäkerhet bakåt, när man inte kan lita på att Touray kan ta hur enkla bollar som helst.

”Vad vet han?”

Nu slår Touray tillbaka. 31-åringen är starkt kritisk till Adelsohns, som är gift med idrottsministern Lena Adelsohn Liljeroth, hårda uttalanden.

– Jag förstår inte hur han kan säga så. Vad vet han egentligen…?! Men jag bryr mig inte om honom, han är en idiot, säger Pa Dembo Touray till SvD.

Blir du ledsen av kritiken, att den kommer från sådant håll?

– Nej, inte det minsta. Jag vet vad jag kan och jag fokuserar på matchen mot Halmstad. Han verkar inte ha en aning om vad han säger. Jag har svårt att ta det på allvar.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Djurgårdens IF Fotboll