Rörd Mutumba friade på Friends Arena

FOTBOLL

”Han brukar annars bara visa känslor när det kommer till fotbollen”

1 av 3 | Foto: Martin Mutumba friade på Friends Arena.

Han har haft stor show på Friends Arena och varit älskad av AIK:s fans.

I helgen använde Martin Mutumba, 28, spelplatsen för att fria till sin livs kärlek.

– Jag tror att han inspirerades av Kanye West som friade till Kim Kardashian, säger hans blivande fru, Priscilla Flores Varela.

Foto: Blivande frun Priscilla Flores Varela.

Martin Mutumba har varit omåttligt populär på Råsunda och Friends Arena under sin tid i AIK. För några veckor sedan blev det klart att 28-åringen lämnar klubben för ett nytt äventyr.

Mittfältarens framtid på fotbollsplanen är oviss - han har inte hittat någon klubb. Men när det gäller privatlivet är framtiden utstakad.

”Dåm sa att det aldrig skulle gå”

I helgen friade Mutumba till Priscilla Flores Varela på Friends Arena.

”Som vanligt när Martin kör så har jag noll koll på vart vi är så när vi parkerade var vi på Friends Arena. Martin bad mig stiga ut ur bilen och så placerade han mig och Dami på varsin stol och i mitt knä fick jag en stor svart bok där det stod "Dåm sa att det aldrig skulle gå, 5 år senare och det är fortfarande vi 2..." Jag fattade ingenting men började bläddra i denna stora bok och därinne fanns det en massa bilder från vårt långa förhållande”, skriver Priscilla Flores Varela i sin blogg.

”Kunde inte hålla tillbaka mina tårar”

”När vi träffades, när Dami låg i magen, små detaljer och en massa fina texter. Jag kunde inte hålla tillbaka mina tårar och när boken var slut så fick vi gå in i Friends Arena och överallt stod det "U be the best quality of wajfi"  och så gick Martin ner på knä framför mig och sa massa fina saker”.

Sportbladet ringde upp Mutumba för att gratulera honom.

”Tack så mycket. Tack så mycket. Men jag gör inga intervjuer”, säger den förre AIK:aren.

”Så rörd och nervös”

Priscilla Flores Varela tror att hon vet vad Mutumba fick idén ifrån.

– Jag tror att han inspirerades av Kanye West som friade till Kim Kardashian på en arena. Martin slår alltid på stort men det som var störst var att se honom så rörd och nervös. Han brukar annars bara visa känslor när det kommer till fotbollen, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM