Sterling har sagt 'hej då' till lagkamraterna

Uppdaterad 2015-07-13 | Publicerad 2015-07-12

Följer inte med laget på försäsongsturnén

Sterling.

Ny dag och nya uppgifter kring Raheem Sterling.

I går stod han med i Liverpools trupp till försäsongsturnén i Asien och Australien.

Nu väljer han i stället att stanna hemma och engelska medier skriver att klubben slutförhandlar med Manchester City om en flytt.

Följ ämnen

Så sent som i går, lördag, meddelade Liverpool att Raheem Sterling, ingick i Liverpools trupp till försäsongsturnén till Thailand, Australien och Malaysia vilket fick flyttryktena som cirkulerat kring honom att ändras.

Men under söndagen kommer nu i stället helt andra besked.

Sterling kommer inte att flyga med övriga truppen till Thailand under söndagen utan stannar hemma i England.

Och som i ett led av detta kommer nu flera engelska medier, däribland Sky Sports, med uppgifter om att Manchester City och Liverpool nu ska slutförhandla kring en flytt för engelsmannen.

Vill ha en halv miljard

Sterling deklarerade redan i april att han inte tänkte förlänga kontraktet med Liverpool och sedan dess har det knappt gått en dag utan nya rykten.

Tidigare i somras ska Manchester City ha lagt två bud där det första var på runt 250 miljoner kronor och det andra kring 400 miljoner kronor, men där har Liverpool varit stenhårda och nobbat båda.

I stället sägs de kräva uppemot en halv miljard för sin 20-åriga guldklimp. Något som nu City alltså sägs vara beredda att lägga och Daily Mail skriver att 20-åringen redan ska ha sagt tack och hej till sina lagkamrater.

Följ ämnen i artikeln