PL-stjärnans hälsning till Blåvittspelaren

avPelle Strandman

FOTBOLL

Fick uppmuntrande ord efter operationsbeskedet

Foto: TT

IFK Göteborgs Patrik Karlsson Lagemyr tvingas till operation på grund av en fotskada.

Nu har 19-åringen fått en oväntad hälsning – från Tottenhams stjärna Mousa Dembele.

– Jag blev chockad och glad, säger "Paka".

Det var i går som IFK Göteborg meddelade att klubbens offensive ytter Patrik Karlsson Lagemyr tvingas till operation på grund av en fotskada.

19-åringen har stått för en fin debutsäsong i allsvenskan med elva matcher och två mål men har nu inte spelat sedan bortamötet med J-Södra den 31 juli.

Nu väntas "Paka" vara tillbaka först i februari nästa år.

– Det var inget roligt besked. Men jag har varit borta länge och haft problem med foten utan att veta vad det är, så det känns ändå skönt att göra den här operationen så att foten kan bli bra igen, säger han till Sportbladet.

Nu har dock spelaren fått några uppmuntrande ord – och det från ett minst sagt oväntat håll.

Är Tottenham-supporter

Patrik Karlsson Lagemyr har fått en video skickad till sig från favoritlaget Tottenham där den belgiske stjärnan Moussa Dembele önskar honom en lyckad rehabilitering.

"Hej Patrik, det här är Mousa Dembele. Jag hörde att du är ett Spurs-fan, kul att höra! Jag hörde också att du ska operera dig och jag vill önska dig lycka till. Kanske ses vi i framtiden", säger mittfältaren i hälsningen som Karlsson Lagemyr nu lagt ut på Instagram.

Han förklarar att det är en familjevän som på något sätt fått Dembele att ställa upp på hälsningen, mer än så vet han inte.

– Det är laget man vuxit upp med så man kan absolut säga att jag är en Tottenham-supporter.

– Jag blev väldigt chockad och väldigt glad, säger Patrik Karlsson Lagemyr.