Verklig trotjänare lämnar United

FOTBOLL

Quinn har inte missat en allsvensk minut – nu lämnar mittbacken

Foto: Louise Quinn.

Hon har inte missat en enda allsvensk minut under sina år i klubben.

Efter uttåget mot Wolfsburg i Champions League lämnar Louise Quinn Eskilstuna United.

– Jag kommer sakna att spela på Tunavallen och det stöd vi fått under åren, säger irländskan.

Louise Quinn kom till Eskilstuna United för fyra åren och var med och spelade laget upp i allsvenskan under sin första säsong. Sedan dess har laget kommit två i allsvenskan och nu senast spelat Champions League-fotboll.

26-åringen har ett smått osannolikt facit i klubben. Trotjänaren, som man verkligen kan kalla henne, har bara missat en enda match under åren – och inte missat en enda allsvensk minut under de tre senaste säsongerna som laget spelat i ligan.

"Så många fina minnen"

– Jag har så många fina minnen från min tid i United. Den framgång vi nått varje säsong har varit så spännande. Allt från att vinna Elitettan, etablera oss i Damallsvenskan, vinna stora silvret och nu i år komma trea och fightas i Champions League. Att ha fått varit med om allt det under mina fyra år är ett bevis på den utveckling som den här fantastiska klubben har haft, säger Louise Quinn till klubbens hemsida.

Quinn, som den här säsongen burit kaptensbindeln, har gjort 13 mål i United och karriären fortsätter nu troligtvis utanför Sverige.