Martin Olsson

Avslöjar: Olsson klar för Swansea

Av: 

Fredrik Jönsson

FOTBOLL

Martin Olsson, 28, är klar för Premier League.

Enligt uppgifter till Sportbladet lämnar vänsterbacken Norwich för spel med Swansea.

Landslagsspelaren köps loss för cirka 55 miljoner kronor.

I veckan kom det uppgifter i England om att Swansea vill köpa Martin Olsson från Norwich. Nu kan Sportbladet avslöja att affären är i hamn.

Landslagsspelaren har klarat läkarundersökningen med klubben och enligt uppgifter till Sportbladet hamnar övergångssumman på cirka 55 miljoner kronor, samma prislapp som har figurerat i brittisk press.

Inte velat släppa honom

Olsson är inne på sin fjärde säsong med Norwich och förra månaden förlängde han avtalet med klubben med ett och ett halvt år.

Under åren hos ”kanariefåglarna” har han bland annat jagats av West Bromwich, West Ham och Swansea. Men fram till nu har Norwich inte velat släppa vänsterbacken.

Enligt uppgifter till Sportbladet blir hans kontrakt med Swansea på tre till fyra år. Han har tidigare spelat för Blackburn Rovers och Högaborgs BK.

Ska hjälpa Swansea uppåt

Han lämnar Norwich, som ligger på nionde plats i Championship, för Swansea som är nästjumbo i Premier League. Den walesiska klubben har endast en poäng upp till säker mark och plockar in Olsson i kampen om ett nytt kontrakt i Premier League.

ANNONS

Ses vi på lördag? Stryktipset ger dig det absolut bästa från fotbollsvärlden – varje helg.

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Stryktipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Martin Olsson

Premier League