Materazzi hånar Zlatan efter hans uttalande

avOssian Flodmark

Publicerad:
1 av 2 | Foto: LUCA BRUNO / TT NYHETSBYRÅN
Zlatan och Materazzi.

Zlatan Ibrahimovic och Marco Materazzi har tidigare varit rivaler på planen.

Nu har spelarna tagit rivaliteten utanför igen.

”Tack, Ibrahimovic, utan dig hade vi aldrig vunnit”, skriver Materazzi i ett Instagram-inlägg.

I en intervju med GQ berättade Zlatan nyligen om hur han skickade den italienska landslagsmannen Marco Materazzi till sjukhus efter en karatespark. Nu har 46-åringen via sin Instagram hånfullt hällt bensin på elden.

Italienaren har nu publicerat en bild när Inter lyfter Champions League-bucklan 2010 med bildtexten "TACK, Ibrahimovic, utan dig hade vi aldrig VUNNIT".

Svensken sa i intervjun med GQ att Materazzi gav honom en ful tackling i matchen mellan Juventus och Inter 2006 som tvingade honom att avbryta.

”Väntat på detta ögonblick i fyra år”

Under säsongen 10/11 kom Zlatan tillbaka till Italien, men denna gång i rött och svart. I derbyt mot Inter passade han på att hämnas för den skada Materazzi gav honom 4 år tidigare.

– Detta motiverade mig. Men, utan kontroll blir det inte bra, berättar han.

– Under den andra halvleken kom ”Matrix” springande mot mig och jag gav honom en karatespark som skickade honom till sjukhuset. Stankovic frågade mig varför jag gjorde så och jag svarade honom med att säga att jag väntat på detta ögonblick i fyra år.

Zlatan lämnade Inter för Barcelona med den tydliga motiveringen att vinna Champions League. Istället var det Inter som vann året därpå efter att laget slagit ut Zlatans Barcelona i semifinalen. Av den anledningen kanske inlägget från Materazzi svider lite extra för Ibrahimovic.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM