”I slutändan är det skönt att han inte lider längre”

Gårdagens match slutade 3–3.
Gårdagens match slutade 3–3.

Graham Potters pappa gick bort i veckan.

Trots det har förre Östersundstränaren fortsatt som vanligt.

– I slutändan är det skönt att han inte lider längre, säger Potter.

I torsdags avled Graham Potters far. Potter närvarade ändå vid presskonferensen inför mötet med West Ham samma dag, och stod i går vid sidlinjen på Londonstadion och ledde sitt Brighton Hove & Albion till dubbla tvåmålsupphämtningar. Först från 0–2, sedan från 1–3 till slutresultatet 3–3 där 36-årige Glenn Murray kvitterade på stopptid.

– Min pappa hade en kort och aggressiv kamp mot cancer, det är inte trevligt att bevittna. I slutändan är det skönt att han inte lider längre. Som tur är har stödet från klubben varit stort och spelarna har varit briljanta, säger Graham Potter på presskonferensen efter krysset mot West Ham.

”Ge allt”

– Jag och min familj är inte den första som behövt gå igenom något sådant här jobbigt, det är en del av livet. Det har varit en svår period men han var väldigt stolt över mig, stolt över vad jag åstadkommit i min karriär. Så för mig är det viktigt att agera på det sättet även nu och ge allt jag kan.

I Premier League ligger Brighton, som förre Östersundstränaren tog över inför säsongen, på en femtonde plats, två poäng från nedflyttning.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.