Försökte ”lura” farsan med magsjuka

avFredrik Jönsson

Publicerad:
Foto: BILDBYRÅN

Simon Therns IFK Norrköping tar emot Jonas Therns IFK Värnamo i svenska cupen i dag.

Sonen försökte ”lura” farsan inför matchen.

– Han var lite hemlighetsfull och sa i dag (läs i går) att sju ordinarie spelare har fått magsjuka. Han trodde att jag skulle gå på det, säger pappa Jonas till Fotbollskanalen.se.

Jonas Thern, bronsmedaljör med Sverige i VM 1994, ska för första gången möta sin son Simon i fotbollssammanhang. Jonas IFK Värnamo gästar i eftermiddag IFK Norrköping.

Inför matchen försökte Simon ”lura” pappa Jonas.

– Han var lite hemlighetsfull och sa i dag (läs i går) att sju ordinarie spelare har fått magsjuka. Han trodde att jag skulle gå på det, men det var ett tidigt april-skämt. Vi får väl se. Jag har ändå rätt bra koll på hur jag tror att de kommer att spela, men sedan får vi se om vi räcker till och kan bryta mönster och ställa till djävulskap för dem, säger Jonas till Fotbollskanalen.

”Försöka göra Simon lite tjurig”

Landslagslegendaren är dock inte främmande för att jäklas med sonen.

– Vi får kanske försöka göra Simon lite tjurig, så att han tappar humöret och drar på sig två gula kort. Vi får se om vi kan lyckas med det, skojar han.

Simon Thern till IFK Norrköpings hemsida:

– Jag har aldrig mött Värnamo tidigare och vi får väl se vilka morsan och gänget där hemma håller på, det kommer vara många från min familj på läktaren, säger han.

Matchen mellan IFK Norrköping och IFK Värnamo drar igång vid klockan 17.00.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM