Han kan ta över Real Madrid

Foto: TT
Michael Laudrup.

avPer Bohman

FOTBOLL

Julen Lopetegui ligger pyrt till.

Då flockas intresserade tränare kring Real Madrid.

Spanska medier rapporterar att Michael Laudrup erbjudit sina tjänster – som dock dementerar uppgifterna.

Michael Laudrup är Danmarks bästa spelare genom tiderna. Mittfältaren representerade klubbar som Lazio, Juventus, Ajax, Barcelona och Real Madrid under spelarkarriären. Som tränare har han basat över bland annat Mallorca, Getafe och Swansea.

Vill ta över

Ekstrabladet rapporterar om ett avslöjande från spanska Telemadrid. Enligt tv-stationen ska Michael Laudrup själv hört av sig till Real Madrid för att erbjuda sina tjänster som tränare.

Djup svacka för Real Madrid

Storklubben är inne i en djup svacka med tre förluster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. Under den deppiga sviten har de inte mäktat med ett enda mål och tränaren Julen Lopetegui sägs ligga pyrt till. Nyligen rapporterade spanska medier att presidenten Florentino Perez bestämt sig för att sparka Lopetegui – men att Perez ändrat sig i sista stund och gett sin tränare respit till El Clasico mot Barcelona i slutet av oktober.

Dementerar uppgifterna

Senare under onsdagen gick Laudrup ut och dementerade uppgifterna.

– Jag har inte erbjudit mig till någon klubb. Inte nu. Inte någonsin. Det skulle jag aldrig göra mot en kollega”, skriver han i ett meddelande till nyhetsbyrån Ritzau.

ARTIKELN HANDLAR OM