Tvingades byta hotell mitt i natten

FOTBOLL

Lång natt för Juventusspelarna

Champions League-mötet mellan Galatasaray och Juventus avbröts i går kväll efter att snö och hagel dundrat ned på planen.

För Juventusspelarna blev det en lång kväll.

Sent i går kväll tvingades de nämligen att byta hotell och satt fast i stora bilköer under natten.

Foto: Snöpligt. En rejäl hagelskur och tungt snöfall tvingade domaren att avbryta matchen.

Juventus behövde ta en poäng mot Galatasaray för att ta sig vidare till slutspel i Champions League. Men drygt en halvtimme in i gårdagens match tvingades domare Pedro Proenca att avbryta spelet efter att stora mängder snö och hagel hade lagt sig över planen.

Satt fast i bilköer

Matchen kommer i stället att spelas klart i dag, men eftersom det var tänkt att Juventusspelarna skulle flyga tillbaka till Turin sent i går hade man inte bokat en extra natt på spelarhotellet. Hotellet var fullbokat – och samtliga tvingades byta boende.

Enligt Football Italia satt spelarna fortfarande fast i bilköer klockan halv ett natten till onsdag lokal tid, i försök att lämna arenaområdet och komma fram till det nya hotellet.

Kan snöa även i dag

Nederbörd i form av snö och regn förväntas i Istanbul även under onsdagen. Matchen kommer att återupptas klockan 14.00 i dag svensk tid, spelet kommer att starta från den 32:a minuten och ställningen är 0-0. Galatasaray är tvingade att vinna matchen för att ta sig vidare till slutspel, medan det räcker med oavgjort för Juventus för att säkra en slutspelsplats.

ARTIKELN HANDLAR OM