Här knockar Reals stjärnor varandra

1 av 6
FOTBOLL

Real Madrid fick inte den start på säsongen klubben hade hoppats på.

Oavgjort mot Valencia och Pepe tvingades uppsöka sjukhus.

– Inget bra resultat, ­säger Cristiano Ronaldo.

Real Madrid fick en drömstart mot Valencia. Higuain gav de regerande mästarna ledningen redan i den 10:e minuten. Men strax före paus kom smällen. Iker Casillas skulle boxa bort bollen, samtidigt gick Pepe gick upp för att nicka. Real-stjärnorna knockade varandra och låg däckade på planen. Samtidigt gick bollen till Jonas som nickade in 1–1. Pepe tvingades bryta i halvtid och fördes därefter till sjukhus för observation. Casillias kunde spela klart matchen.

”Minns ingenting”

– Jag minns inte situation. Jag gick upp för att ta bollen och kolliderade med Pepe, men sedan minns jag inget mer. Jag återfick medvetandet när jag låg på backen, säger Real-målvakten till AS.

Han var inte nöjd med ­lagets prestation.

– Vi spelade bra fram tills vi gjorde målet. Därefter slappnade vi av och fick ­bara kryss.

– Oavgjort på hemmaplan är ingen bra start.

Öppnar för nyförvärv

Managern José Mourinho var inte heller helt till freds med resultatet.

– Den här matchen var liknande den vi spelade förra året. Vi gjorde ingen bra match. Vi hade chanser att göra mål, men någon gång under säsongen måste vi spela oavgjort, säger Mourinho, som inte var särskilt pratsugen när eventuella nyförvärv kom på tal efter matchen.

– Marknaden är öppen till slutet av månaden. Det är möjligt att någon kommer att lämna, och att någon kan tillkomma. I dag är det inte viktigt.

Även om Real Madrid inte vann matchen förlängde mästarna sin premiärsvit på Bernabéu. Senast klubben förlorade en ligapremiär på hemmaplan var säsongen 1984/85. Därefter har klubben spelat tolv premiärmatcher i Madrid utan förlust.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga