Ancelotti bryr sig inte om sexskandalerna

FOTBOLL

Chelseas tränare: ”Ashley och John har lyckats behålla problemen utanför träningsområdet”

Chelseas manager Carlo Ancelotti räds inte sexskandaler.

John Terrys och Ashley Coles otrohetsaffärer är inget som har bekymrat honom.

– Det angår inte mig, utan är deras privata problem. Ashley och John har lyckats behålla problemen utanför träningsområdet, säger Ancelotti.

Chelsea har i morgon chansen att säkra Premier League-titeln. Vinner laget hemma mot Wigan spelar det ingen roll hur det går i mötet Manchester United–Stoke.

– Vi är i ett mycket bra läge och kan avgöra vårt öde på hemmaplan, men Wigan är ett bra lag, de har slagit oss så vi måste uppmärksamma, varnar Carlo Ancelotti på en presskonferens.

– För att bli mästare måste vi spela som vi gjorde mot Stoke och mot Liverpool. Vi måste behålla samma självförtroende och beslutsamhet. Ingenting är avgjort ännu och om vi missar detta har vi ingen chans att gottgöra det.

”Inte mitt problem”

På presskonferensen fick Ancelotti frågan hur mycket laget har påverkats av försvararna John Terrys och Ashley Coles otrohetsaffärer. Inte mycket alls, menade italienaren.

– Det angår inte mig, utan är deras privata problem. Ashley och Terry har lyckats behålla problemen utanför träningsområdet. Om de hade haft behov av att prata med mig om detta skulle jag ha kunnat hjälpa dem. Men om de inte ber mig om hjälp, så är det inte mitt problem. Och de bad mig absolut inte om råd.

ARTIKELN HANDLAR OM