Strömbergs besked: Alla värden normala

Foto: Glenn Strömberg.
FOTBOLL

Under Champions League-finalen blev Glenn Strömberg akut illamående och lämnade arenan.

Sex dagar senare har expertkommentatorn hämtat sig.

"Kan inte nog tacka alla er för den otroliga mängden krya på dig-hälsningar och nerskickade blommor", hälsar han.

I lördags följde tittare från hela världen dramatiken nere på San Siros gräs. Betydligt färre märkte det lilla drama som utspelade sig på de svenska kommentatorernas läktarplatser.

På tre-fyra minuter gick Viasats Glenn Strömberg från god hälsa till akut sjukdom. Han försökt fortsätta kommentera, men kraften rann ur honom.

Misstänkte magvirus

Läkare tillkallades. Experten fick lägga sig ner bakom pressläktaren för att få vård. Att vara kvar på arenan var lönlöst, så Strömberg körde till hotellet och dagen därpå till hemmet i Bergamo.

I måndags for 56-åringen till sjukhus för att ta prover. Själv misstänkte han att han drabbats av ett magvirus som gick i trakterna.

Glenn Strömberg ska kommentera EM för SVT:s räkning, vilket naturligtvis vore omöjligt om tillståndet inte förbättrades. Men redan nu verkar han må bättre, för via Twitter lämnar Glenn lugnande besked.

"Överväldigad! Grazie!"

"Äntligen! Bergamos nya, moderna sjukhus säger att alla värden som är kollade under veckan är tillbaka till det normala. Härligt!" skriver han, följt av ett tack till alla som skickat blommor och kommit med önskningar om tillfrisknande.

"Bockar och bugar. Är helt överväldigad. Grazie".

ARTIKELN HANDLAR OM