”De här klubbarna ska han välja mellan”

Foto: ”Jag tycker att han ska välja Manchester United eller Bayern München”, säger Roger Lukaku.
FOTBOLL

Han har gjort en kanonsäsong i Everton.

Nu pratar pappa Roger om var sonen Romelu Lukaku borde spela i framtiden.

– Jag tycker han ska välja Manchester United eller Bayern München, säger Roger Lukaku enligt Telegraph.

Romelu Lukaku hämtades till Chelsea som 18-åring 2011. Men anfallaren har aldrig fått chansen i Londonklubben, han har i stället lånats ut till West Bromwich och Everton – där han gjort succé.

Inför 2014 köpte Everton loss Lukaku från Chelsea. Den här säsongen har Lukaku öst in mål i Premier League och ligger på tredje plats i skytteligan med 18 fullträffar, bara Jamie Vardy och Harry Kane har gjort fler.

”United eller Bayern München”

22-åringens pappa Roger Lukaku menar att intresset är stort.

–  Jag har märkt av att det är intresse från Atlético Madrid, Bayern München, Juventus, Chelsea och Manchester United, säger Roger Lukaku till Het Laatste Nieuws enligt Telegraph.

– Jag tycker att han ska välja Manchester United eller Bayern München. Manchester United är ett lag under uppbyggnad. Bayern München är en maskin där han kommer att få rotera. Det blir väl annorlunda om Robert Lewandowski rör på sig.

”De lagen han gillar”

Romelu Lukaku har kommenterat pappans uttalande.

– Min pappa pratar om de lagen han gillar, säger Everton-anfallaren till Sky Sports.

22-åringen själv siktar på att få spela Champions League nästa säsong. Han vill dock inte prata om några eventuella klubbar.

– Det är mitt nästa steg. Jag fyller 23 år nästa sommar och jag tycker det skulle vara roligt att spela Champions League nästa säsong. Jag har en agent som sköter det där för mig. Jag vill bara fokusera på att göra bra ifrån mig, hjälpa mina lagkamrater och göra massa mål, säger Lukaku.

ARTIKELN HANDLAR OM