Kennedy: "Det är så jävla bedrövligt"

FOTBOLL

Hammarby hamnade i tidigt 0-3-underläge

En 17-åring som aldrig gjort mål i allsvenskan tidigare chockade Hammarby.

Hemmalaget släppte in tre mål på 35 minuter – något som fick Kennedy Bakircioglü att se rött.

– Det var så jävla bedrövligt, säger han efter den märkliga 3-3-matchen mot Falkenberg.

Hammarby chockades totalt i den 35:e minuten. Ilskna hemmafans buade högt och kunde samtidigt snegla upp på en resultattavla som lös 0-3. 17-årige jättetalangen Jesper Karlsson hade själv gjort två mål och assisterat fram till ett tredje.

"Vi var chockade"

– Jag tror att vi själva var lite chockade av situationen. Då var det jobbigt, säger Kennedy Bakircioglu.

Lagkaptenen kallade det hela ’jävligt bedrövligt’ i halvtid. Och efter matchen utvecklade han känslan han hade.

– Alltså, jag var så himla lack. Det var jävligt bedrövligt. Det var inget kritiskt mot någon överhuvudtaget men det finns en frustration. Vi måste alla ta ansvar. Vi kan inte hamna i ett sånt underläge på hemmaplan, säger Bakircioglu.

Trots den bedrövliga starten hämtade ’Bajen’ sig. Bakircioglu visade vägen med ett frisparksmål i slutminuterna av första halvlek och Imad Khalili satte sitt första allsvenska mål för säsongen i den tredje tilläggsminuten.

Kvitteringen kom också tidigt i andra halvlek – och det kunde blivit mera.

"Vi visar hjärta"

– Vi gav aldrig upp och trodde på 4-3 också. Vi visar hjärta och kämpar in oss in i matchen. Men vi har fortfarande mycket att lära och måste verkligen se till att gå igenom det här ordentligt. Igen…, suckar Bakircioglu och fortsätter:

– Vi är klantiga och ställer till det för oss själva men måste vara positiva även om det är tufft och jobbigt framför allt runt omkring. Det är många som är besvikna och hade väntat sig tre poäng, även vi själva så klart.

Nanne Bergstrand var dämpad efter matchen och såg inte den slutforcering han önskat efter den relativt tidiga kvitteringen.

– Det var mycket stillastående. Om det är trötthet eller vad det är vet jag inte, säger tränaren.