Sportbladet sänder Zlatans slutspelsmatch med LA Galaxy

Det är dags för slutspel i MLS – Zlatan och hans LA Galaxy möter Minnesota natten till måndag.

Sportbladet sänder stormatchen för dig som är Pluskund.

– Våra prenumeranter får här en riktig pärla: Zlatans jakt på en ny pokal, säger Sportbladets chef Magnus Herbertsson.

För första gången sedan Zlatan Ibrahimovic kom till LA Galaxy ska han nu få spela slutspel i MLS.

Galaxy slutade femma i tabellen och blev därmed ett av sju lag i den västra konferensen som ska göra upp om vem som ska få spela MLS-finalen, mot vinnaren i den östra konferensen.

Sportbladet sänder Zlatans glödheta åttondelsfinal, i samarbete med C More, som sänder alla matcher från Serie A, La Liga och MLS, mot tabellfyran Minnesota United, natten mot måndag klockan 02.30, för dig som är Pluskund.

– Våra prenumeranter får här en riktig pärla: Zlatans jakt på en ny pokal. MLS-slutspelet ser riktigt spännande ut i år och det är roligt att kunna ge en del av det till Sportbladets pluskunder, säger Magnus Herbertsson.

Så fungerar slutspelet

Vinner Galaxy åttondelsfinalen väntar derby mot Los Angeles F.C., som är direktkvalificerade till kvarten då de blev tabelletta i den västra konferensen.

Finalen mellan de två konferensvinnarna spelas 10 november. Samtliga drabbningar i slutspelet sker i enkelmöten.

Sändningarna av matchen blir en i raden av Sportbladets satsning på tv-innehåll.

– Vi satsar allt mer på livesänd idrott som ett komplement till all spännande journalistik vi har i vår plustjänst. Senaste året har man kunnat se direktsänd fotboll, ishockey, innebandy, boxning, MMA med mera hos oss och mer blir det framöver, säger Magnus Herbertsson.

Se hela MLS-slutspelet, La Liga och Serie A på CMore

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.