Huddinge IF

Värmbol slog Huddinge med uddamålet

Av: 

Sportbladets textrobot

FOTBOLL

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Värmbol, som vann borta mot Huddinge med 3–2 (1–1) i division 2 södra Svealand i fotboll på lördagen.

– Vi får en utvisning tidigt när vi leder. Motståndarna gör två mål vi kvitterar i 89e matchminuten efter att vi varit överlägsna i spelet. I matchens sista matchminut gör motståndarna 3-2, kommenterade Huddinges tränare Kia Livani.

Värmbols tränare Daniel Grönvall om matchen:

– En enormt skön seger. Vi hamnar återigen i ett tidigt underläge redan i första minuten. Efter det reser vi oss och tar tag i matchen och gör 1-1. Huddinge får ett rött kort i mitten av första halvlek och vi tar vi över spelet än mer. Vi tar också ledningen med 1-2 en bit in i andra halvlek. Tyvärr tappar vi kommandot och när Huddinge gör 2-2 på straff i 89e minuten så är det en riktig kalldusch. Killarna visar dock en enorm moral och vi reser oss åter, i 96e minuten nickar Emil Olsson in 2-3 och domaren blåser av matchen - en grym lagseger!

Det var första segern för Värmbol, efter 1–2 mot Arameisk-Syrianska IF i premiären.

Fabian Falk, Alexander Karlsson och Emil Olsson blev målskyttarna för Värmbol, medan Jabir Abdihakim Ali och Tobias Corneliusson gjorde Huddinges mål.

Nästa motstånd för Huddinge är Assyriska IF. Värmbol tar sig an Newroz borta. Båda matcherna spelas lördag 8 augusti 14.00.

ANNONS EXTERN LÄNK

Missa inte Stryktipset nu på lördag där en Jackpot på ca 20 miljoner står på spel! Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Huddinge IF

Värmbols FC

Fotboll