Efter ryktena om Hammarby: ”Det blev ett jävla liv”

Gustav Ludwigson ryktas till Hammarby och Elfsborg

Publicerad 2019-07-24

Elfsborg och Hammarby står som intressenter.

Under måndagens match mellan klubbarna befann sig Öis anfallare Gustav Ludwigson på Tele 2 arena.

– Det blev ett jäkla liv, säger Gustav Ludwigson till Göteborgs-Posten.

Hammarby och Elfsborg har tappat varsin ordinarie anfallare under uppehållet. Både Hammarbys lånespelare Vidar Örn Kjartanson och Elfsborgs dito Pawel Cibicki har lämnat för sina fasta klubbadresser.

Samtidigt har Örgryte IS anfallare Gustav Ludwigson visat upp en imponerande säsong i Superettan med sju mål och fem assist. En poängskörd som lockat till sig ögon från allsvenskan.

Göteborgs-Posten har tidigare placerat Ludwigson i Elfsborg samtidigt som Expressen rapporterat om intresse från Hammarby. Reaktionerna lät inte vänta på sig efter att Gustav Ludwigson synts till på läktaren under matchen mellan de två lagen.

– Jag har inte så mycket kommentarer. Det blev ett jäkla liv men det är inget jag går in på mer nu. Det var nog som det var i går, säger Gustav Ludwigson till Göteborgs-Posten.

”Inte mycket att säga om Hammarby”

Enligt sajten Fotboll Sthlm var anfallaren på plats för att bekanta sig med Hammarby. Huvudpersonen själv vill dock inte svara på hur mycket han fick lära känna klubben.

– Jag har aldrig varit på Tele2 arena, så det var kul att vara där. Att få se på fotboll i Stockholm är alltid roligt, men Hammarby som klubb har jag inte så mycket att säga om. Som klubb vet jag inte jättemycket om dem, säger Gustav Ludwigson till GP.

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.