Guidetti om ryktena: Det är bara grymt

Berättar själv om önskan inför framtiden

Foto: Robin Lorentz Allard
FOTBOLL

I går var han utbjuden till försäljning och i dag ska han stanna.

Från Stockholm följer John Guidetti skriverierna om hans framtid i Celta Vigo men understryker att han själv inte har några planer på att lämna klubben.

– Jag älskar klubben och jag älskar laget, säger 25-åringen till Sportbladet.

Samtidigt som John Guidetti knappt hunnit pusta ut efter en lång säsong med Celta Vigo har Vigos lokalpress redan fokus på nästa. Den stora frågan: Om den blir med eller utan Guidetti i laget.

Dementerade uppgiften

På onsdagen uppgav såväl Faro de Vigo som AS att nye tränaren Juan Carlos Unzué bjudit ut Guidetti till försäljning. Uppgifter tränaren själv sedan dementerade.

När Sportbladet träffar John Guidetti efter ett lätt träningspass på Stockholms Stadion påstår 25-åringen att han är helt ovetandes om varför ryktena blossat upp just nu.

– Man läser ju något nytt varje dag så jag behöver inte säga något. Ni får reda på allt ändå. Men jag vet inte någonting.

Har klubben sagt något till dig om framtiden?

– Ingenting.

Foto: Ivan Sekretarev / TT / NTB Scanpix

”Trivs jättebra i Spanien”

Hur är det då att läsa allt det här?

– Jag älskar klubben, jag älskar laget. Det är bara grymt. Det är bara nice. Det är kul med en ny tränare och allt ska bli bra.

Guidetti säger att han ännu inte pratat med Unzué, som närmast kommer från en roll som assisterande tränare i storklubben Barcelona. Däremot är 25-åringen säker på sin egen önskan inför nästa säsong.

– Jag trivs jättebra i Spanien, säger Guidetti på frågan om han vill stanna i Celta Vigo.

Följ alla de senaste sillynyheterna i Sillybloggen!

ARTIKELN HANDLAR OM

Celta Vigo

La Liga