Anel Ahmedhodzic

Avslöjar: Hemliga mötet angående mittbacken

Nya uppgifter in Anel Ahmedhodzic

Av: 

Josip Ladan

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN

FOTBOLL

Anel Ahmedhodzic har under en längre tid ansetts vara mer eller mindre klar för Atalanta.

Nu kan Sportbladet avslöja att mittbacken kan hamna i en annan italiensk toppklubb – enligt uppgifter har representanter för Napoli varit i Malmö för diskussioner med Ahmedhodzics agent Markus Rosenberg.

Det har tidigare rapporterats intensivt i flera omgångar om Malmö FF:s mittbacksstjärna och bosniska landslagsman Anel Ahmedhodzics nästa klubbadress.

De mest frekvent förekommande uppgifterna rör Atalanta, där Ahmedhodzic uppges vara detaljer från en överenskommelse. Klubben har lagt ett bud på 80 miljoner kronor, vilket MFF har ställt sig tveksamt till då man efter interna diskussioner har satt prislappen på 100 miljoner svenska kronor – något som skulle bräcka rekordet på den dyraste försäljningen från allsvenskan med råge.

Nu kan Sportbladet avslöja att en ny italiensk klubb har gett sig in i kampen om mittbackens signatur.

Enligt uppgifter och vittnesbeskrivningar har Napolis chefsscout Maurizio Micheli befunnit sig i Malmö under förra veckan för ett möte med Ahmedhodzics agent Markus Rosenberg. Noterbart är att Micheli tidigare har varit chefsscout i Bologna och lämnade den posten i juni 2018 – i samma veva anlände Mattias Svanberg till samma italienska klubb.

Så sent som under söndagen gjorde Anel Ahmedhodzic mål i MFF:s seger mot Häcken på bortaplan där han satte ledningsmålet med en kraftfull nick.

ANNONS EXTERN LÄNK

Samla dina lån och krediter till bättre ränta med Advisa.

Advisa

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Anel Ahmedhodzic

LÄS VIDARE

AVSLÖJAR: Hamsik på bänken för IFK Göteborg mot AIK

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Anel Ahmedhodzic

Allsvenskan i fotboll

Malmö FF