Stjärnans familj har mordhotats

Foto: AFP
FOTBOLL

Han uppges vara en av spelarna som ville få bort Claudio Ranieri.

Nu berättar Jamie Vardy att han och familjen mottagit flera mordhot.

– När någon vill stycka ihjäl din fru när hon sitter i bilen med barnen i baksätet så är känslan inte den bästa. Det har hänt flera gånger. Det är förskräckligt, säger Vardy.

Kort efter chockbeskedet att Leicester City sparkar sin mästartränare, Claudio Ranieri, kom uppgifter i engelsk press om en ”spelarrevolt” ledd av danske målvakten Kasper Schmeichel och stjärnanfallaren Jamie Vardy.

”Hans relation med flera av stjärnspelarna havererade. Vissa av spelarna ansåg att Ranieri var levande död”, skrev bland annat The Sun.

Uppgifter som fick många supportrar att rasa.

”Hänt flera gånger”

Nu berättar Jamie Vardy att han och familjen mottagit flera mordhot.

Trots att han hela tiden nekat anklagelserna.

– Men historien är redan ute. Folk snappar upp den och tror på den och det leder till dödshot mot din familj, dina barn. Jag försöker tänka bort det, men när någon vill stycka ihjäl din fru när hon sitter i bilen med barnen i baksätet så är känslan inte den bästa. Det har hänt flera gånger. Det är förskräckligt, säger Vardy enligt engelska medier.

”Tar hårt på mig”

Han slår fast att han inte deltog på det påstådda ”spelarmötet” som ska ha lett till att Ranieri sparkades.

– Tydligen ska det ha hållits ett spelarmöte som fick honom sparkad och jag läste en artikel där det påstods att det hölls direkt efter matchen mot Sevilla. Det är skitsnack! I artikeln stod det att jag var inblandad men faktum är att jag var på dopningskontroll i tre timmar. De här historierna tar hårt på mig. Det kommer anklagelser som inte är sanna och som vi spelare inte kan göra någonting åt, säger Jamie Vardy.

ARTIKELN HANDLAR OM