Bahouis kritik efter AIK:s start

Jeremejeff med hattrick direkt

Alexander Jeremejeff sänkte AIK med ett hattrick när Häcken vann den allsvenska premiären med 4–2.

Då tog Nabil Bahoui fram sågen.

– Jag fattar ingenting, det är allsvensk premiär och vi är inte på tårna, sa AIK-stjärnan i Discovery+ i halvtid.

Följ ämnen i artikeln

En lång och kall och grå och trist försäsong var äntligen över, men när premiären väl drog i gång stod AIK-spelarna och sov.

Det menar i alla fall Nabil Bahoui, som var rejält kritisk mot sig själv och lagkamraterna efter att ha hamnat i 2–0-underläge redan efter 14 minuters spel.

– Det är inte bra alls. Det känns som vi sover. Jag fattar ingenting. Allsvensk premiär och vi är många som inte är på tårna. Jag tycker vi borde höja oss ganska mycket till andra halvlek. Vi behöver vakna, sa Bahoui i halvtid.

Jeremejeff med hattrick

Det gjorde AIK inte.

Häcken vann till slut med 4–2 och den store matchhjälten blev Alexander Jeremejeff som inte bara gjorde de två tidiga målen, utan även fullbordade ett hattrick en bit in i andra halvlek.

– Skönt. Jag har knappt varit med på försäsongen. Jag har trampat i gång först nu de sista 2,5 veckorna. Det känns lite tungt och rostigt personligen men som lag gör vi det bra, säger han.

Seb Larsson sågar insatsen

Efteråt var AIK:s lagkapten Sebastian Larsson minst lika kritisk som Nabil Bahoui var i paus.

– Det här var skit. Punkt slut. En skitinsats i stort sett konstant. Vi gör det okej i ett par minuter i början av andra halvlek då vi skapar tryck, sen gör de mål på sitt första anfall där och då är matchen över, säger han.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.