Petter Andersson: Jag stannar i Hammarby

Ordnade poäng mot ÖSK

Första ordnade han en poäng. Sedan dementerade Petter Andersson att han är på väg bort från Hammarby.

– Jag är helt inställd på att spela i Hammarby under hösten, säger han till Canal Plus.

Petter Andersson har varit Hammarbys klart bäste spelare under säsongen. Mot Örebro SK var det han som ordnade slutresultatet 1–1 och en poäng till sitt lag och han gjorde det med ett drömavslut. Ett perfekt skruvat skott utifrån. Inte konstigt att det ryktas om klubbar. Han har bland annat placerats i en fransk klubb.

– Det stämmer ju ingenstans. Det har varit mycket snack. Det har varit väldigt jobbigt för jag har inte hört något konkret. Jag här helt inställd på att spela på i Hammarby under hösten, säger han till Canal Plus.

Bättring i andra halvlek

Han och Hammarby började lite trögt mot Örebro som ledde rättvist med 1–0 i paus. I andra halvlek blev det grönvit bättring och Andersson kvitterade alltså med ett perfekt skott.

– I andra tar vi tag i matchen och gör mål på ett sätt som vi ska göra. De är rädda om poängen och lite ängsliga, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson till Canal Plus.

Mycket snack

Hammarby behåller tack vare poängen sin femteplats i allsvenskan och kanske får man också behålla sin bäste spelare hela hösten.

– Det har varit mycket snack och lite verkstad. Innerst inne vill man kanske att något var så, men är det bara är snack och gissningar från folk så är det lite jobbigt, menar Andersson själv.

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.