Isakssons konkurrent vill lämna City

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-04-16

"Jag vill spela A-lagsfotboll"

Nu har också Kasper Schmeichel tröttnat på att befinna sig i Sven-Göran Erikssons frysbox. Den danske målvaktstalangen vill lämna Manchester City.

– Det ser inte ut som om min framtid finns i City, säger Schmeichel.

Andreas Isaksson har redan gjort klart att han kommer att lämna Manchester City efter säsongen. Att stå i skuggan av Joe Hart är inget som lockar i ytterligare en säsong. Den svenske landslagsmålvakten är inte ensam om sådana tankar. Tredjemålvakten Kasper Schmeichel känner på samma sätt.

– Jag har pratat med Sven och förklarat för honom att jag vill spela A-lagsfotboll. Han sa att det inte var något han kunde lova. Så om jag ska vara helt ärlig så ser det inte ut som om min framtid finns i City, säger dansken till Sporting Life.

Säsongen började bra för Schmeichel som fick chansen och gjorde det bra. Joe Hart tog dock snart hand om platsen som förstemålvakt och sedan dess har Schmeichel inte varit riktigt nära spel i City. Nu är han utlånad till Coventry.

– Jag har tre år kvar på ett bra kontrakt så jag skulle kunna vänta. Men jag är fotbollsspelare och jag vill spela. Så enkelt är det, säger han.

Följ ämnen i artikeln