Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimovic vilar i kvällens ligamatch: ”Känning i knät”

Av: 

Johanna Frändén

FOTBOLL

PARIS. PSG tar emot Lorient i kväll – utan Zlatan Ibrahimovic i truppen.

Men det ska inte vara någon fara för det kommande VM-kvalmötet med Portugal om två veckor. Enligt uppgifter till Sportbladet rör det sig om en försiktighetsåtgärd.

Zlatan Ibrahimovic har dragits med knäproblem under flera veckor och kom tillbaka från landslagsspel senast med smärtor i vänster knä. I veckan har han rehabiliterat knät på egen hand och inte deltagit i PSG:s kollektiva träningar.

Men enligt uppgifter till Sportbladet i går är det ingen fara för playoff-mötena den 15 och 19 november, utan rör sig i första hand om en ”försiktighetsåtgärd”, något som Zlatan själv bekräftar på sin personliga app.

”Viktiga matcher”

– Jag är inte med eftersom jag har en känning i knät. Jag har gått igenom en artografi och valde att vila denna matchen i och med att vi har viktiga matcher framöver. Jag hoppas på vinst, vilket jag känner mig säker på att det blir, säger Zlatan.

PSG har sedan tidigare Thiago Silva, Javier Pastore och Christophe Jallet skadade.

ANNONS

Europeisk toppfotboll när den är som bäst – vilka lag spikar du på Europatipset?

Extern länk från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Till Europatipset

Publisert:

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Zlatan Ibrahimovic