Svaret till Moyes

FOTBOLL

Tre stora äntligen för United

Äntligen, äntligen och äntligen för Manchester United.

Efter managern David Moyes hot om att sälja spelare i januari vaknade Danny Welbeck och Tom Cleverley i 3-0-segern mot Aston Villa.

En match där Darren Fletcher dessutom gjorde comeback efter ett års frånvaro.

I januari öppnar transferfönstret och enligt trovärdiga Manchester Evening News är Patrice Evra, Nani, Ashley Young, Wilfried Zaha, Anderson, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Tom Cleverley, Danny Welbeck och Rio Ferdinands framtid i Manchester United hotad. Inför söndagens ligamatch mot Aston Villa bekräftade managern David Moyes att klubben vill sälja flera spelare.

Kan släppa flera spelare

– Jag tycker att vi hamnat i en situation nu där det är ett antal spelare som vi kan tänka oss att släppa om vi får rätt bud. Jag vet inte om vi kommer låna ut någon eftersom vi har några skador just nu. Men om vi skulle kunna sälja? Om vi får rätt bud skulle vi förmodligen titta på det, sa Moyes enligt Telegraph.

Två som verkar ha lyssnat på orden är Danny Welbeck och Tom Cleverley. Mot Villa gjorde duon vad de kunde för att visa att de förtjänar att vara kvar i klubben.

Första målet på exakt ett år

Welbeck gjorde både 1-0, hans första ligamål sedan premiären mot Swansea den 17 augusti, och 2-0. Cleverley ökade sedan på till 3-0, frispelad av Wayne Rooney, till hans första mål på exakt ett år.

Sedan fick United-fansen ytterligare ett välkommet besked som skvallrade om de bättre tiderna förra året när laget marscherade mot ligaguldet. I den 67:e minuten gjorde nämligen Darren Fletcher comeback.

Den 29-årige mittfältaren hade inför 3-0-segern mot Aston Villa inte spelat en match sedan den 22 november 2012 på grund av en allvarlig magsjukdom.

ARTIKELN HANDLAR OM