Terry hängs ut som snåljåp efter billiga julhandeln

FOTBOLL

”Det var konstigt att vandra in och se honom där”

Foto: Jack fick en bild med sin idol när de möttes i lågprisbutiken.

John Terry, 33, var och fyndade på tiokronors-butiken.

Där ställde han upp på en bild med en Chelsea-supporter.

I dag hängs han ut som en snåljåp i Daily Star.

Foto: Daliy Stars förstasida i dag.

John Terry var och handlade. Och så här i juletider ställde han förstås upp på en bild med 17-årige Chelsea-supportern Jack Jeffery.

Jack träffade på sin idol på butiken Poundworld i Woking utanför London, som logiskt nog säljer alla varor för en pund, drygt 10 svenska kronor.

– Min kompis frågade om det var okej att ta en bild. Han hade inga problem alls med det. Det var konstigt att vandra in och se honom där. Han hade mycket saker i korgen men jag såg inte riktigt vad det var, säger Jack till GetSurrey.

Hamnar på förstasidan

Den tidigare engelska landslagsbacken bor enligt GetSurrey i närheten av butiken och flyttade nyligen in i en nybyggd herrgård med nio sovrum, pool, biograf och en liten sjö för fiske.

– När jag berättade för mina vänner blev de chockade och önskade att de också träffat honom. Han är en av mina favoritspelare, säger Jack.

Men att Terry ställde upp på bild med supportern används även som bevis för att han handlat i butiken när engelska tabloiden hänger ut Chelsea-stjärnan som en snåljåp på sin förstasida.

”Tjänar ihop det där på en sekund”

I ett montage har de gjort Terry till Ebenezer Scrooge, huvudpersonen i ”En julsaga”. En figur som bland många mindre smickrande egenskaper är snål.

I rubriken konstaterar Daily Star att Terry, med sina drygt 1,8 miljoner kronor i veckolön, julhandlar på budgetbutiken.

Tabloiden har även jagat tag i en annan kund som sett Chelsea-backen.

– Gud vet vad han gjorde på Poundworld. Man hade väl förväntat sig att se honom på Harrods eller något. Den summa han handlade för tjänar han ihop igen på en sekund, säger kunden till Daily Star.

ARTIKELN HANDLAR OM