Isco: ”Du skriver ju ändå vad du vill...”

Hett möte mellan England och Spanien i Nations League.

Då valde Isco att ryta ifrån mot en journalist på presskonferensen inför lördagens match på Wembley.

– Varför ska jag svara på det när du ändå bara skriver vad du vill?, sa den spanske stjärnan.

Spanien tar nya tag efter VM-fiaskot i Ryssland.

Stornationen åkte ut redan i åttondelsfinalen mot värdnationen efter en kaosartad uppladdning där Julen Lopetegui, numera i Real Madrid, sparkats precis innan turneringen och ersatts i sista stund av Fernando Hierro.

Sedan dess har Luis Enrique tagit över som förbundskapten och i morgon ställs han mot England i sin första träningsmatch.

Enligt spanska AS var det spänd stämning på dagens presskonferens.

Detta efter ett oväntat svar från Isco då El País journalist Diego Torres undrade hur spelaren föredrar att spela mot ett lågt stående lag.

”Lägger ut hinder”

– Jag kommer inte att svara på det eftersom du ändå skriver vad du vill i din sektion i tidningen. Så jag tänker bara låta dig fortsätta hålla på på det sättet, svarade Real Madrid-stjärnan.

Isco har tröttnat på de negativa rubrikerna runt landslaget efter VM där Diego Torres varit bidragande med skarp kritik mot ”La Roja” i sina krönikor.

– Vi är de som spelar på planen för landslaget men vi behöver människor runt omkring oss som hjälper oss i stället för att konstant lägga ut hinder. Det får vi inte ut någonting av, säger Isco.

England–Spanien spelas på lördagen klockan 20.45 på Wembley i London.

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.