Helsingborg

Mohamed Ramadan klar för Helsingborg

Av: 

Adam Bäck

FOTBOLL

Återvänder till klubben

Mohamed Ramadan.
Mohamed Ramadan.

Mohamed Ramadan är klar för HIF.

Han kommer närmast från division 3-klubben IFK Malmö där han gjorde 22 mål.

– Jag har alltid tyckt han varit en spännande spelare, säger tränaren Henrik Larsson på HIF:s hemsida.

Henrik Larrsons första anfallsvärvning är klar. Det blir Mohamed Ramadan som återvänder till klubben efter ett år i IFK Malmö. 23-åringen kom till klubben 2010 men hade då ingen lyckad sejour i HIF. Det blev bara två tävlingsmatcher i Allsvenskan. Under fjolårsäsongen spelade han i IFK Malmö. Där gjorde han 22 mål och hjälpte IFK Malmö att ta steget upp till division 2.

– Det känns väldigt kul och spännande. Jag ser fram emot säsongen och är glad över att det äntligen har löst sig, säger Mohamed Ramadan.

Utlånad flera gånger

Anfallaren har varit utlånad från Helsingborg i tre säsonger med Ängelholm, Trelleborg och HIF Akademi som klubbadresser. Inför förra säsongen gick han permanent till IFK Malmö. Men redan efter ett år väljer Helsingborg nu att värva tillbaka honom.

– Jag känner att jag har utvecklats en hel del. Framför allt var det viktiga att jag fick spela matcher regelbundet. Det hjälpte mig att visa vad jag kunde göra på planen. Nu hoppas jag att jag kan hålla mig frisk, då vet jag att det kommer att gå bra, avslutar Mohamed.

ANNONS EXTERN LÄNK

Den som vet mest vinner mest! Kvällens hetaste spelobjekt hittar du på Oddset. Nu med betbuilder och cash-outfunktion | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Helsingborg

Henrik Larsson

Allsvenskan i fotboll

FC Helsingborg