Neymar tillrättavisad efter Ibiza-bilderna

1 av 4 | Foto: Instagram
FOTBOLL

Neymar, 22, festade med Paris Hilton på Ibiza och la ut partybilder på sociala medier.

Det gillas inte av Barcelona.

Enligt AS har klubben nu tillrättavisat brassens PR-ansvariga.

Neymar återhämtar sig från ryggskadan han ådrog sig i fotbolls-VM. Under måndagen genomgick han en läkarundersökning för att bedöma skadans tillstånd. Enligt rapporter från AS var svaret positivt, och Neymar har nu fått grönt ljus att börja träna med laget igen.

Men stjärnan har inte bara ägnat tiden efter VM åt rehabilitering. Han har exempelvis gjort PR-uppdrag i Japan – och nyligen var han på Ibiza och njöt av värmen och partylivet. Brassen festade med bland andra tyske landslagsstjärnan Bastian Schweinsteiger och amerikanska kändisen Paris Hilton.

PR-avdelningen fick tillsägelse

Bilder från festandet har kunnat ses på Neymars kanaler i sociala medier, vilket säkert uppskattas av brassens många fans.

Men i Barcelona är man inte lika glada.

AS hävdar att Neymar fått en tillrättavisning om att tona ner sin närvaro på sociala medier. Detta då det inte ses som bra att lägga ut festbilder samtidigt som Neymar är sjukskriven på grund av ryggskadan.

Men reprimanden riktades inte till Neymar personligen. I stället var det brassens PR-stab som fick rådet att vara mer försiktig men vilka bilder som publiceras.

ARTIKELN HANDLAR OM

La Liga