Tränaren om Zlatan: ”En konstig skada”

1 av 8 | Foto: Tvingades bryta hemmapremiären Efter bara sin andra bolltouch i säsongens hemmapremiär mot Bastia gick Zlatan Ibrahimovic ner för räkning.
FOTBOLL

Zlatan Ibrahimovic skadade sig och bröt matchen mot Bastia tidigt.

Tränaren Laurent Blanc är orolig.

– Det är en väldigt konstig skada, säger Blanc enligt Le Parisien.

Han hann bara vara med i en kvart.

Sedan tvingades Zlatan Ibrahimovic lämna planen med smärtor i PSG:s hemmapremiär mot Bastia. Svensken klagade på andningssvårigheter när Sportbladet träffade honom efter matchen.

– Det kändes som att något gick sönder, det sitter mellan revbenen. Vi kanske får göra en kontroll i morgon. Det var omöjligt att fortsätta spela, sa Zlatan.

Nu väntar vidare undersökningar för att konstatera hur allvarlig skadan är. Och PSG-tränaren Laurent Blanc är orolig över att den svenske anfallaren blir borta en tid.

– Jag är ingen doktor, jag vet inte om det är allvarligt. Men jag känner Ibra och han hade inte brutit matchen om det inte varit stora smärtor. Vi får se vad det medicinska teamet säger, om det är allvarligt eller inte, säge Blanc enligt Le Parisien.

EM-kval väntar

– Först trodde jag att han fått en smäll. Men det är i rotationen det gör ont. Han hade skadan på sidan av kroppen, och det är en väldigt konstig skada, säger PSG-tränaren.

PSG möter Evian Thonon Gaillard på fredag. Och för svenska landslagets del väntar EM-kval borta mot Österrike 8 september.

ARTIKELN HANDLAR OM

Ligue 1