Superettan

Landslagsmannen nobbar allsvenskan

FOTBOLL

Olsson på väg till Viking Stavanger

Marcus Olsson.

Marcus Olsson ser ut att nobba allsvenskan.

Sportbladet kan avslöja att den nyblivne landslagsmannen är högaktuell för Viking Stavanger – som leds av hans förre tränare Josep Clotet Ruiz.

– Vi ska ta beslut efter landskamperna, säger agenten Hasan Cetinkaya.

För en tid sedan kunde Sportbladet avslöja att Marcus Olsson tackat nej till ett kontraktsförslag från Djurgården. Sedan dess har den 23-årige kantspelaren fortsatt att leta klubb och nu har han fått ett alternativ att ta ställning till.

”Finns intresse”

Enligt norska källor till Sportbladet har svensken nyligen varit på besök i tippeligaklubben Viking Stavanger för att diskutera om en övergång. Klubben leds av den förre Helsingborgstränaren Åge Hareide och spanjoren Josep "Pep" Clotet Ruiz, som i somras fick sparken från Halmstad.

– Jag kommenterar inte enskilda klubbar innan det är klart. Det jag kan säga är att det finns intresse både från allsvenskan, resten av Skandinavien och Europa, säger Olssons agent Hasan Cetinkaya.

”Beslut efter landskamperna”

Marcus Olsson, som kommer att lämna Halmstad som bosmanspelare, blev nyligen uttagen till det svenska landslag som på fredag åker till Qatar för den så kallade januariturnén.

– Vi ska beslut om hur vi ska göra efter landskamperna, säger Cetinkaya.

Sportbladet har sökt Marcus Olsson utan framgång.

ANNONS

Betalar du för mycket för din el? Hitta ett bra avtal för dig när elpriserna rusar!

Extern länk från Compricer

Jämför här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Sportbladet

/

Fotboll

/

Superettan

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.

Ja, tack!

ÄMNEN I ARTIKELN

Superettan