Kalmar testar högerback från Rennes

FOTBOLL

– här är senaste nytt från ditt allsvenska lag

AIK: Vem är Mattias Moströms agent? Dirk Francke har uttalat sig om klubbars intresse för Moström.

– Moström är min klient. Jag förstår inte riktigt vad Francke håller på med, säger Per Jonsson till FotbollDirekt.com.

Djurgården: Johan Arneng har kopplats ihop med flera olika klubbar. Men med en ny tränarduo på plats och ett nytt spelsystem är han redo för nya utmaningar i Djurgården.

– Jag blir kvar i Djurgården. Jag har inte hört något annat i alla fall. Nu ser jag fram emot en ny säsong, säger han.

✓Elfsborg:

SM-guldet har spätt på fotbollsintresset i Borås ytterligare. Konstigt vore väl annars. Nu syns det också i årskortsförsäljningen. Enligt Sveriges Radio Sjuhärad hade klubben räknat med att sälja 2000 årskort till privatpersoner, en ökning med 150 stycken, men den siffran passerades vid nyår. Nu är målet 2 500 årskort.

✓Kalmar FF:

I morgon börjar försäsongen för Kalmar FF. Då kommer laget att ha den 21-årige fransmannen Arthur Sorin, högerback från Rennes, och yttermittfältaren Nikolay Manchev, även han 21 år gammal, från Bulgarien på provspel. Dessutom finns skyttekungen Ari da Silva Ferreira på plats. Detsamma gäller landsmannen Cesar Santin. Tredje brassen Fabio Augusto dröjer en vecka extra.

✓Trelleborg:

AIK har bestämt sig för att inte satsa på Mattias Moström. Nu vill TFF veta hur mycket han kommer att kosta.

– Jag ska träffa AIK igen nästa vecka och höra hur de ställer sig. Det har hänt förr att man släppt i väg spelare och hjälpt till att betala deras löner efter en övergång, säger sportchefen Lasse Larsson till TA.

Daniel Sjöberg

ARTIKELN HANDLAR OM