Låg förlamad – i fem minuter

FOTBOLL

Nicola Legrottaglie blir borta i minst två veckor

1 av 5 | Foto: TV4 SPORT

ROM. Helt förlamad. I fem minuter.

Det var Nicola Legrottaglie efter den hårda smällen med Libor Kozak.

Milans nyförvärv Nicola Legrottaglie kommer att bli helt återställd. Men han har fortfarande mycket ont och kommer inte att kunna spela på upp till två veckor.

Ringde och bad om ursäkt

Enligt Milan-journalisten Carlo Pellegatti, tv-kommentator och skribent som har full insyn i vad som sker kring laget och på Milanello, var smällen ännu allvarligare än vad som först framkommit.

Pellegatti rapporterar i Mediaset att Legrottaglie direkt efteråt inte kunde röra sig överhuvudtaget på fem minuter. Spelaren förlorade aldrig medvetet och ska därför också ha blivit mycket rädd när han kände att han inte kunde röra sig.

Lazios Libor Kozak ringde i går, enligt Gazzetta dello Sport, till Legrottaglie och bad om ursäkt och försäkrade att han inte gjort det avsiktligt.

Milan-försvararen svarade:

– Oroa dig inte, det är sådant som händer. Jag kommer att bli bra och det är det enda som räknas.

”Juve i fritt fall”

Övriga rubriker i Italien i dag får Legrottaglies förra klubb Juventus, tidningarna rapporterar om ”Juve i fritt fall”, efter förlusten mot Palermo i går kväll.

Man konstaterar också att såväl Roma, som spelade 1-1 hemma mot Brescia, som Napoli, som förlorade mot Chievo, missade chansen att ta in på Milan.

I kväll spelar Inter mot Bari.

ARTIKELN HANDLAR OM

Serie A