”Jag försade mig – där gjorde jag fel”

FOTBOLL

Hamrén om Majstorovic

Foto: Hamrén.

Daniel Majstorovic är inte given i EM-elvan mot Finland och Holland.
Det säger Erik Hamrén samtidigt som förbundskaptenen råkade avslöja att backen är en av spelarna ledarteamet scoutat på slutet.
– Jag försade mig där, säger Hamrén.

Olof Mellberg är tillbaka i landslaget till EM-kvalets avslutning mot Finland och Holland. Veteranen får också anses som given, det hymlar inte förbundskapten Erik Hamrén med.
– Han är en av de absolut viktigaste i laget med både sin kvalité, utstrålning och erfarenhet av sådana här matcher. En del hel spelare kan luta sig mot honom när det behövs. Det saknades i de matcher han inte varit med i. Jag tänker då mest på Holland och kanske Ungern. Helt klart märktes det på den biten, säger Hamrén.

”Jag försade mig”

Platsen bredvid Mellberg, som tidigare varit vikt åt Daniel Majstorovic, är dock öppen. Hamrén råkade bland annat avslöja att Celtic-proffset är en av spelarna han hållit ett öga på inför samlingen.
– Den har varit öppen tidigare också. Jag var och tittade på Daniel i torsdags, då gjorde han en riktigt bra match mot Udinese. Det är blandat där också. Jag har inte sett efter matchen i går men det är konkurrens i alla lagdelar, sade Hamrén.
Vilka spelare har du tittat på och träffat på senare tid?
– Jag försade mig lite där. Jag vill egentligen inte gå in på sådant. Jag gjorde ett fel där.

ARTIKELN HANDLAR OM