Festade efter match – nu petad och sågad

avMartin Tolén

Publicerad:

Tränaren om Grealish: ”Han är inte professionell”

Jack Grealish är i blåsväder.

Aston Villa-talangen bad om att få stanna kvar i Liverpool efter mötet med Everton förra helgen – och tackade för förtroendet genom att stanna kvar och festa.

– Det är inte professionellt, säger tränaren Remi Garde som nu skickat ner Grealish i reservlaget.

Niva: Grealish har fört Aston Villa tillbaka in i finrummet

I fjol målades Jack Grealish, 20, upp som en stortalang.

Nu verkar det mesta gå emot Aston Villas yttermittfältare.

20-åringen har fått lämna A-laget för att i stället träna med reserverna den här veckan och är inte uttagen till Aston Villas möte med Watford i helgen.

Stannade kvar för att festa

Anledningen är att 20-åringen varit ute och festat – bara timmar efter 4–0-förlusten mot Everton i lördags och sedan fortsatt festandet på ett hotell i Birmingham under söndagen.

Grealish spelade 75 minuter i mötet med Everton och bad sedan klubben om att få stanna kvar i Liverpool.

I själva verket tog sig dock Grealish till Manchester för att festa med några vänner på en nattklubb. 20-åringen och hans vänner fastnade på film där flera av vännerna inhalerar lustgas och beställer in stora mängder alkohol.

Nu har Grealish straffats av Villa och skickats ner till reservlaget.

– Det är inte professionellt och det är inte vad jag förväntar mig av mina spelare, säger Aston Villas manager Remi Garde enligt Daily Mail.

”Tjänar för mycket pengar”

Festnatten förra helgen är inte första gången som Aston Villa-talangen hamnar i blåsväder. I somras fastnade han på bild ligga helt utslagen på en gata i Teneriffa efter en festnatt och managern Remi Garde är orolig att Grealish är på väg att slänga bort sin talang.

– Det är inte enkelt när du är ung och tjänar för mycket pengar. Det är konstigt, för det borde inte vara ett problem. Men vi måste också komma ihåg vad vi själva hade i hjärnan när vi var 20 år. Vi kan inte bara klaga på honom, vi måste förstå och hjälpa honom, säger Garde.

Grealish gjorde stor succé under fjolåret och hjälpte Aston Villa till final i FA-cupen.

I somras var både England och Irland i dragkamp om att få Grealish att välja deras landslag innan han valde det förstnämnda och sedan hotades av besvikna supportrar.

Niva: Grealish har fört Aston Villa tillbaka in i finrummet

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM