Programledarens hån mot Steven Gerrard

Publicerad 2017-01-22

Steven Gerrard fick frågan om Chelsea kan ”halka” i toppen av Premier League.

Då kunde BT Sports programledare Jake Humphrey inte motstå frestelsen att dra en ordvits på spelarens bekostnad.

– På tal om att halka, skämtade han och syftade på Liverpool-ikonens fadäs i titelstriden våren 2014.

Följ ämnen
Chelsea FC

Till toppmötet mellan Manchester City och Tottenham hade BT Sport bjudit in den tidigare Liverpool-spelaren Steven Gerrard som gästexpert i studion.

Matchen slutade 2–2 vilket ger Chelsea chansen att göra glappet på sex poäng ned till serietvåan ännu större vid seger mot Hull på lördagen.

”Alla vet vad som hände...”

Efteråt ställde programledaren Jake Humphrey frågan till Gerrard om det finns en möjlighet att Chelsea kan tappa det här: ”Kan de halka till där uppe?”

– Jag tror inte det. De har inget som distraherar dem heller, men både Tottenham och Arsenal har europeiska matcher kvar att spela. Chelsea spelar bara i ligan vecka ut och vecka in. Så var det även för oss i Liverpool när vi var favoriter att vinna titeln. Alla vet vad som hände där... svarade Gerrard och avbröts av Humphrey:

– På tal om att halka, sa han och skrattade med tystnad i studion som följd.

Måttligt road

Humphrey syftade givetvis på när Gerrard tappade fotfästet i toppmötet med Chelsea våren 2014 vilket bäddade för att Demba Ba kunde ta bollen och avgöra matchen – och i slutändan hjälpa Manchester City att vinna ligan.

Detta alltså bara ett par veckor efter att Liverpool besegrat just Manchester City där Gerrard efteråt yttrat orden: ”This does not fucking slip”.

”Stevie G” såg måttligt road ut efter Humphreys skämt och fortsatte:

– Ja... det är det som är poängen. Vad som helst kan fortfarande hända. Men som det ser ut nu är Chelsea jättestora favoriter.

Presenter: Have they got a slip in them? Followed by ''talking of slips' as he giggles Gerrard deserves more respe…
https://t.co/0V2TKKpr9L