Klart: Bröderna Bergvall har skrivit på för Djurgården – presenteras inom kort

Djurgården har gjort klart med Lucas Bergvall och Theo Bergvall från BP.

Enligt Sportbladets uppgifter har båda bröderna nu skrivit på långtidskontrakt med Djurgården – och väntas presenteras antingen på fredag eller i början av nästa vecka.

Sporbladet kunde redan den 16 november avslöja att Djurgården jobbade hårt på att värva in BP:s stortalang Lucas Bergvall.

Då hade parterna haft ett första möte och mycket talade också då för att Blåränderna skulle lyckas att värva in spelaren till 2023.

PLUS: Guldplan 2023: 60 min bara om Djurgårdens IF

Under dagen kunde Sportbladet också berätta att Djurgården var överens med BP om en övergångssumma på omkring tio miljoner kronor för Lucas Bergvall och att bara små detaljer återstod innan klubben gjorde klart med båda bröderna Bergvall, då även brodern Theo, 18, var i princip klar för klubben.

Bröderna Bergvall har skrivit på

Nu har både Theo och Lucas skrivit på för Djurgården och allt är klart. Lucas har skrivit på ett treårskontrakt och duon väntas presenteras på fredag, alternativt i början av nästa vecka.

Lucas Bergvall stod för ett mål och en framspelning i Superettan för BP under det här året medan brorsan Theo gjorde 16 matcher, ett mål och en framspelning.

Lucas Bergvall ses främst som central mittfältare medan den äldre brodern Theo även kan spela högerback.

Trio väntas ansluta inom kort

Tidigare under onsdagen gjorde Djurgården även klart med anfallaren Jacob Bergström, som kommer som bosman. Han har tidigare representerat Mjällby.

Djurgården väntas även presentera BP:s Wilmer Odefalk inom den närmsta tiden, där även alla parter är muntligt överens om en övergång.

Köp dina rosa och blågula prylar i Sportbladet Shop här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Allsvenska sillybrevet med Daniel Kristoffersson

Missa inga heta fotbollsnyheter – I detta nyhetsbrev ger Sportbladets Daniel Kristoffersson dig veckans hetaste nyheter, rykten och intervjuer från Allsvenskan.